Geld Lenen Kost Geld

Execution only

0800 Autolening bemiddelt in beginsel zonder advies, dit noemen we execution only. Execution only is uitsluitend geschikt voor consumenten die geen behoefte hebben aan een persoonlijk adviestraject en over voldoende kennis beschikken van financiële producten. Bij execution only bent u namelijk zelf verantwoordelijk voor de aanschaf van het financiële product en dient u voldoende inzicht in uw eigen financiële situatie te hebben.

Bemiddeling

Wanneer u gebruik maakt van onze execution only dienstverlening, dan weet u zelf welk financieel product u aan wenst te schaffen. Vervolgens verzorgen wij de bemiddeling tussen u en de kredietverstrekker. De producten die wij in het kader van execution only aanbieden, en de daar bij horende rentetarieven, vindt u op deze website. U maakt een keuze en vraagt een offerte bij ons aan. Wij doen u, bij akkoord van de kredietverstrekker, de offerte toekomen. Bij uw goedkeuring zullen we de financiering voor u rond maken.

Advies

Wanneer wij om bepaalde redenen moeten afwijken van het product dat u in beginsel heeft uitgekozen, dan zullen wij een persoonlijk adviestraject starten. Uiteraard met uw instemming.

Wanneer u twijfelt over de productkeuze of wanneer u wel door ons geadviseerd wenst te worden, staan wij u uiteraard ook graag te woord. Ook wanneer u interesse hebt in een betalingsbeschermingsverzekering, zullen wij voor u een persoonlijk adviestraject starten daar dit niet binnen onze execution only dienstverlening valt.

Contact opnemen

U kunt op verschillende manieren contact opnemen.

Maandag t/m vrijdag 09:00 - 18:00 uur
Zaterdag 10:00 - 16:00 uur


0800 Autolening maakt gebruik van cookies. Klik voor meer informatie en instellingen